Филип Аврамов: Нямам проблеми с бившата си жена

26.02.2018 11:36 | Видян 3294 пъти | Гласували 1

Филип Аврамов: Нямам проблеми с бившата си жена

Един от любимите български актьори - Филип Аврамов, прескача с лекота от големия на малкия екран, а оттам на театралната сцена. В киното той стана известен с филмите Писмо до Америка и Шивачки. Почитателите му имат възможност да го гледат всеки ден от понеделник до петък в сериала Скъпи наследници по bTV, където успява да се превъплъти в образа на особняка Ленин— весел руснак, който обича живота, изкуството, ракията, песните и приятелите си. В студиото на Преди обед актьорът за първи път гостува със съпругата си Севинч Ибрахим, която е певица и медицинска сестра. Двамата разказаха как е започнала любовта им, как малката им дъщеричка възприема ролята на баща си в Скъпи наследници и лесно ли се строи къща?

Филип Аврамов призна, че не всеки ден успява да гледа Скъпи наследници, сериите следят съпругата му и малката му дъщеря, която много се радва, когато вижда баща си на екрана. „Филип е добър във всичко, което прави. Аз съм най-големият му фен, а дъщеря ни реагира много добре, когато го гледа, което е добър знак“, разказа съпругата на актьора в първото си телевизионно интервю. Двамата се запознават във Варна, на място, където Филип практикува любимото си хоби – риболов. Запознават ги общи приятели.

„Филип е доста лудичък. Впечатли ме с чувството си за хумор, с това, че е позитивен. Станахме приятели, беше ми интересен като човек. Неговият образ на екран е малко по-различен от този в живота. Филип е красива душа. Има много хубав усет за живота и е фин човек. Споделихме много красиви моменти заедно, които до този момент не ми се бяха случвали“, разказа историята на запознанството им Севинч.

Двамата не се влюбват веднага. Това се случва около 2 месеца след запознанството им.

„Заради радостта от общуването ни и защото не искахме нищо от другия. Това ни сближи“, признава Филип. Първо у него се поражда предчувствие, че двамата чакат дете и съветва Севинч да си направи тест за бременност. Тя признава, че за нея всичко е било по-скоро на шега, а добрата новина разбира по време на нощно дежурство в Пирогов. По това време двамата вече работят заедно по представлението Бог Рок. Бременността й минава на сцената, в репетиции по спектакъла, където тя изявява таланта си на певица.

Днес двамата отглеждат дъщеря си, строят семейната си къща, а Филип всеотдайно се грижи и за голямата си дъщеря – Рая. С бившата си съпруга – актрисата Милена Аврамова, която също играе в Скъпи наследници в ролята на Христина, успяват да запазят нормални отношения.

„Аз нямам проблеми, тя също. Гледаме всичко да е балансирано. Имахме период на търкане и наместване. В тези ситуации хората са изнервени, но засега успяваме да спазим добрия тон. Детето винаги изисква грижи, а с един родител е по-сложно. С голямата ми дъщеря Рая се виждаме през ден, понякога и всеки ден“, споделя Филип.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !