Сузанита захапа Луна: Пенсионерка

24.02.2018 09:15 | Видян 4173 пъти

Сузанита захапа Луна: Пенсионерка

След като Луна се обяви за президент на лайфстайл наградите и разстрои Сузанита, щерката на Орхан Мурад отвърна на удара! Припомняме, че конфликтът започна именно на церемонията по връчването на ВИП наградите, където Луна стана Сензация на годината, за което се бореше и Сузанита.

Едни нищо и никакви награди успяха да сблъскат челно дъщерята на Орхан Мурад – Сузанита, и Луна. Ветеранката в попфолка спечели статуетката за Сензация на годината, което предизвика гняв и сълзи в Сузанита. Няколко дни след церемонията тя изля своята душа с доста правописни грешки (правописът е непроменен) и остри нападки.

„Здравейте приятели, приятно ми е – Сузи. Какво да направя, че носите маркови блузи? Дрехите – скъпи, душите – евтини. Яко ли ви е, че живеете в лъжа? К'ва е тая излагация, к'ва е тая простотия? Сензация на годината ще печели Луна? Абе това награди за пенсионери ли е? Сензация на годината – Луна, защото срещу малко пари си показа дребната душа пред цяла България. Уж уважавана, уж изискана дама? А иначе прави резил и ви кефи. Ха-ха-ха-ха! Така ли?! Жалки сте! Колкото жалки... толкова и долни! Навърших 15 и съм чисто доказателство, че без да съм роб на дърти хиени в цялата ви система, успях да ви спечеля вниманието! НИКОЙ, НИКОЙ НЕ ГО Е ПРАВИЛ И ТРУДНО ЩЕ ГО НАПРАВИ СЛЕД МЕН!

С какво ви попречи миналото лято едно момиче, което преследва мечтата си, примамвайки Ви с най-голямата Ви слабост... ЧЕРНИЯТ ВИ МОРАЛ.
Влизам им на всички големи продуценти, че техните парцаливи нискобюджетни пионки не могат да привлекат вниманието към себе си. РАЗБЕРЕТЕ ГО! С колкото пари и блясък да блъскате тези негодни души, няма как да промените тяхната всъщност!

Абе, селяндури и евтини ВИП-ове... Богаташчета и хелоронови кукли, с парите, които мама и тати ви дават и ги пръскате по дрога и проституция няма да успеете в живота.
Със сумата, с която бедните ви души си купуват най-скъпото шампанско и най-излъсканите ку*ви – АЗ, СУЗАНИТА, ВАШИЯТ НАЙ-ГОЛЯМ КОШМАР СЪЗДАДОХ ПРОЕКТ, КОЙТО ВПЕЧЕТЛИ ХИЛЯДИ, ИЗГРАДИ МИ КАРИЕРА И МИ НАПРАВИ ПЪТ В ЖИВОТА! 300 ЛЕВА струваше проекта. Какво са 300 лв? А? Вие, лигльовци, тези триста лева ги прахосвате за час, а аз купих цялата ни болна нация. ЗА СУМАТА ЗА ЕДНА ВЕЧЕРЯ В РЕСТОРАНТ! Толкова струва цялото ни общество и морал.

Това е от мен, задръжте си наградите, ползвайте ги като стимулатори на болните си тела и души, лъжливия оргазъм от измама и завист нека изпълни празните Ви души! Това е от мен, Вашият най голям кошмар, Сузанита.

П. с НАЙ-ЛОШОТО ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ!“

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Няма коментари към тази новина !