Харви Уайнстийн се извини на Мерил Стрийп

24.02.2018 09:11 | Видян 3367 пъти

Харви Уайнстийн се извини на Мерил Стрийп

Продуцентът Харви Уайнстийн официално се извини на актрисите Мерил Стрийп и Дженифър Лорънс за това, че е използвал техни думи в своя защита по делото за сексуален тормоз, съобщава в Холивуд рипортър, цитиран от Монитор.

„Уайнстийн признава приносът на Мерил Стрийп и на Дженифър Лорънс и им поднася своите извинения. Той е препоръчал на своите юридически съветници да не споменават конкретни лица, с които е работил в миналото, дори и до техните изказвания да има открит достъп“, заявиха представители на мъжа, чието име даде старт на поредица скандали в Холивуд.

Повод за изразеното съжаление станаха доводите на адвокатите на Уайнстийн, че трябва да се оттеглят шесте жалби на актриси, които твърдят, че той им е посегнал.

Защитата е основана на факта, че Стрийп сподели в интервю, че отношенията ѝ с Харви винаги са били много професионални, а 27-годишната ѝ колежка поясни, че той винаги се е държал уважително с нея. Ден по-късно двете звезди призоваха думите им да не бъдат изваждани от контекста като защита в делото срещу Уайнстийн.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !