12 000 пяха с Цеца

24.02.2018 09:00 | Видян 2658 пъти

12 000 пяха с Цеца

Галена и Цветелина Янева вдигнаха публиката на крака с Лудо младо

Урок по професионализъм и умението да накара 12 000 да настръхнат още с първата нота демонстрира Цеца на концерта по случай 25-ия рожден ден на радио Веселина в Арена Армеец снощи. Легендата на югофолка изпълни както вечните си хитове като Kukavica, Maskarada и Pile, така и новите попълнения в репертоара си, като Trepni.

Фактът, че публиката припяваше наизуст всяка нейна дума, я провокира да раздава въздушни целувки, а родните меломани от своя страна ѝ показаха любовта си с развят
трибагреник с надпис „Ceca Volim te Bulgaria”.

Преди вдовицата на Аркан да забие ток на сцената, музикален поздрав към присъстващите отправи и гръцката звезда Пеги Зина, пише Монитор. „Здравей, България! Благодаря ви, че сте тук. Обичам ви“, заговори развълнувана на чист български тя, а песните ѝ дадоха тон за сиртаки из публиката.

В началото на спектакъла, който продължи над четири часа, градусът на настроението вдигнаха Цветелина Янева и Галена. Това бе завръщане за Цвети, която направи малко повече от година пауза от сцената. Звездите на Пайнер вдигнаха публиката на крака и с две колаборации. След като докараха мускулна треска в ханша с Пей сърце, те изправих всички на крака с интерпретацията си на Лудо младо.

За дует към Галена се присъедини и Фики, който я подкрепи вокално за съвместното им парче Кой и запя припева от своето Пате. След тях под светлината на прожекторите застана Кралят на попфолка Азис, а гърба му на сцената пази неговият бенд Азис груп.

Той зарадва меломаните със старите си хитове и с рекордьорите по гледаемост в YouTube - парчета Мотел и Хабиби.

За доброто настроение в рамките на концерта се погрижиха още Берковската духова музика, ансамбъл Тракия и оркестър Орфей.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !