Лепа Брена с нова огнена визия

22.02.2018 16:36 | Видян 1882 пъти

Лепа Брена с нова огнена визия

Легендата на сръбската музикална сцена Лепа Брена се появи с впечатляваща огнена визия и по-гореща от всякога в клипа към най-новата ѝ песен Kao Nova – (Като нова).

В уникалното видео любимката на Балканите, която има концерт у нас на 23 март в Арена Армеец, се появява в съвсем различно амплоа – с огненочервена коса и идентичен аутфит.

Това веднага предизвика позитивна вълна от коментари от страна на най-верните фенове на звездата, мигновено след премиерата на песента, която бе едва вчера:

„Продукция на световно ниво!“, „Прекрасна песен и невероятно добър аранжимент“, „Брена във видеото много прилича на Шер – и двете са истински легенди!“, „Парчето ще е хит, топ е“ – са само малка част от коментарите под клипа в сайтовете за видеосподеляне и социалните мрежи.

За по-малко от 20 часа заглавието събра рекордните половин милион гледания и над 500 позтивни отзива, което автоматично изстрелва Брена на върха на музикалните класации.

Новият клип е заснет под ръководството на изключително талантливия режисьор Харис Дубица, музиката и текстът са дело на един от най-известните сръбски композитори Драган Брайович – Брайа, а аранжиментът е на Марко Цветкович.

За впечатляващия стайлинг на Лепа Брена се е погрижил не кой да е, а лично един от най-добрите в модния бранш в Западната ни съседка, а именно модният редактор на HELLO Magazine – Serbia Стефан Орлич. Коса и грим: Срджн Петкович.

Концертът на Лепа Брена е на 23 март в зала Арена Армеец. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 30 до 55 лева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Дамиано от Монескин се съблича за...

Дамиано - лидерът на станалата култова италианска група...

Гала на българската култура в...

Гала концертът е част от артистичната инициатива на...

Няма коментари към тази новина !