Master Chef с по-голяма награда

22.02.2018 09:59 | Видян 1463 пъти

Master Chef с по-голяма награда

Коренно различен четвърти сезон на кулинарното риалити Master Chef по bTV очаква зрителите от 26 февруари. Ново жури, нова награда и нов подход към надпреварата ще разнообразят ефира, обеща екипът на шоуто на таен обяд за представяне на новостите във формата.

„С включването на Лео Бианки развихме предаването на ново ниво. Предстои най-добрият сезон, в който шеф Андре Токев и шеф Петър Михалчев ще се появят в чисто нова светлина“, обеща програмният директор на медията Маргарита Александрова.

Вечно усмихнатият италиански готвач и певец ще разнообрази журито на мястото на Виктор Ангелов, който прие предизвикателството на конкурентната Нова телевизия и оглави кулинарното им шоу Hell's Kitchen.

От тази година наградата за победителя в Master Chef става още по-голяма, като към чека за 100 000 лв. се прибавя и стипендия за обучение в най-престижната кулинарна академия Кордон бльо в Лондон. За да достигнат до заветния приз обаче, претендентите трябва да преминат през „път, пълен с тръни, хлъзгав лед и много капани“, закани се шеф Михалчев.

Двамата ветерани в журито заявиха, че с новия си колега Лео се забавляват категорично до насита. С влизането на неговия образ предаването ще се приближи максимално до американския формат – двама топготвачи и един ресторантьор да оценяват конкурентите в надпреварата.

Няма да има изявен лидер в журито, както досега, а ролята на Лео е да предаде на младите си колеги умението да организират работата си в кухнята като в реален ресторант и да преценяват най-добрата презентация и количество на храната в чиниите. „Ще се развихря и с италианската кухня“, обеща пред Монитор новакът в предаването.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !