Галена профука 20 бона за ЧРД на бебето

21.02.2018 11:59 | Видян 1825 пъти

Галена профука 20 бона за ЧРД на бебето

Колосалните 20 000 лева профука фолкпевицата Галена за 1-вия рожден ден на малкия си син Александър.

Изпълнителката, която е известна с широките си пръсти, когато става въпрос за видеоклипове, е показала огромна щедрост и към детенцето си. Луксозният рожден ден удря в земята всякакви бебешки празненства и е генерирал вълна от завист у колежките на фолкаджийката.

Певицата сподели снимки от рождения ден на малкия принц, обединени от етикета - още една година щастие. Кадрите са запечатали емоцията от празника на едно щастливо семейство. На снимките се вижда огромна торта, която е специална изработка, а върху сладкото изкушение с големи букви е изписано името на Александър.

Целият декор е в синьо и златно, а основна роля в купона имат мечките. Има ги изрисувани по стените, присъстват като плюшени играчки, дори има и огромен син букет от цветя във формата на мечка.

Малкият рожденик е изтупан в тузарско бебешко костюмче, а батко му Стефчо също изглежда много стилно, пише седмичник. Галена и двете ѝ момчета са в кодовия цвят синьо, като единствено таткото Галин разчупва сюжета и е заложил на черно сако и бяла тениска.

За 1-годишния Александър е имало и много подаръци, които допълнително са оскъпили празничния ден. Наред с хубавите лични тържества Галена вече се е отдала на репетиции за големия концерт по случай 25-ия рожден ден на радио Веселина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !