Кралицата с изненадващо посещение на Седмицата на модата в Лондон

21.02.2018 10:12 | Видян 2667 пъти

Кралицата с изненадващо посещение на Седмицата на модата в Лондон

Кралицата направи шокираща поява в шоуто на дизайнера Ричард Куин в последния ден на Лондонската седмица на модата. Това беше първото модно шоу на Нейно Величество и - за разлика от повечето дебютанти - тя седеше не до кой да е, а до Анна Уинтур, американската главна редакторка на Vogue, често наричана кралицата на модния свят.

Куин отдаде дължимото на Кралицата с колекция, пълна с дълги палта, копринени шалове и ярки флорални мотиви, които той нарича "моят прочит на Балморал".
Носейки костюм на Анджела Кели в светло синьо, кралицата разговаряше с Анна и се радваше на жизнерадостните модели, докато минаваха покрай нея.

Ансамблите на изложбата бяха гравирани шапки от фолио с флорални мотиви, двуцветни кукленски рокли и якета за мотокрос. Много от тях са със сблъскващи се флорални мотиви от главата до петите, дори покривайки лицата на моделите.

След шоуто кралицата заяви, че е било "голямо удоволствие" за нея да присъства на шоуто и награди Куин с наградата Кралица Елизабет II за британски дизайн, отдавайки почит на иновативния дизайнер като един от най-ярките модни таланти в Обединеното кралство.

На подиума, Кралицата направи обръщение към публиката, като заяви: „За мен е голямо удоволствие да присъствам на Лондонската седмица на модата“.

"Като почит към индустрията и като наследство за всички, които са допринесли за британската мода, бих искала да представя тази награда за нови, млади таланти. Бих искал да благодаря на британския моден съвет за избора на първия победител - Ричард Куин."

Куин е относително нов участник на седмицата на модата, който привлече вниманието със своя оригинален стил. След като завършва модната програма Централ Сен Мартинс през 2016 г., той предприема нестандартната стъпка да открие ателие за щампи в Пекъм, близо до склада за скелета на баща си. Той се ангажира да направи щампите достъпни за студенти и други начинаещи дизайнери - рядкост в лондонския скъп моден свят.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !