Лорина Камбурова на косъм от смъртта

20.02.2018 14:03 | Видян 2157 пъти

Лорина Камбурова на косъм от смъртта

Поредното пътуване със самолет за малко не приключило драматично за Лорина Камбурова. Връщайки се от Лондон, актрисата, екипажът и всички пътници попаднали на ужасна буря.

Ситуацията била толкова страшна, че самолетът не само че не успял да кацне, но и буквално бил на косъм от това да се блъсне, тъй като летял изключително близо до земята, пише ШОУ.

„Беше много страшно, целият екипаж и хората бяха стресирани и се молеха всичко да мине успешно. За щастие успяхме да кацнем в Букурещ, макар и на третия път“, спомня си Лорина за ужаса, който е преживяла.

Дори след като стъпила на твърда земя, неволите на звездата от Скъпи наследници не приключили дотук. Освен че трябвало да се придвижи с автобус от Букурещ до София, на една от спирките за почивка картата ѝ отказала и тя нямало с какво да си плати храната.

За щастие българин, който бил пред нея на опашката, ѝ „спасил живота“, купувайки ѝ сандвич. „Той направо ме спаси, иначе щях да припадна от глад в този автобус“, признава актрисата. Двамата се сприятелили, като младежът дори се появил на музикалното ѝ участие в столичен клуб. На него Лорина, дуетната ѝ половинка Росен и куп именити музиканти представиха джаз версии на свои и чужди парчета.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Сините в Hell's Kitchen загубиха...

Славейко, един от най-опитните готвачи в отбора на...

Няма коментари към тази новина !