Орлин Павлов лудо влюбен в Даяна Ханджийска

20.02.2018 12:32 | Видян 1817 пъти

Орлин Павлов лудо влюбен в Даяна Ханджийска

Певецът и актьор Орлин Павлов от няколко месеца е лудо влюбен по колежката си Даяна Ханджийска. Сценична целувка сложила началото на лудата им любовна история.

От екипа на сериала Скъпи наследници малко късно се усетили какво става, пише Хотарена. Актьорът и колежката се държали смутено в компанията един на друг, а ласките по сценарий винаги излизали малко извън строя.

"Хващаше се, че прехвърчат искри, двамата бяха доста смутени от това, което им се случва. Разбрахме, че се харесват, но никой не предполагаше, че се виждат и в живота", разкриват от снимачния екип.

"Засега не търся мъж и не мисля, че е необходимо. Ще се появи, когато трябва", заяви преди време Даяна Ханджийска. Тя нито отрича, нито се хвали, че е с Павлов.

Певецът също е доста лаконичен.

На въпрос дали са гаджета с колежката му от Скъпи наследници Орлин Павлов казва само: "Не искам да говоря за личния си живот". Певецът прекара няколко месеца сам, след като се раздели с манекенката и актриса Лина Роскин.

Причината за края на връзката им беше разликата в годините. Докато Павлов гони 40 и мечтае за деца и семейство, приятелката му предпочита купоните и забавленията до зори.

Преди това музикантът имаше дългогодишна връзка с танцьорката Яна Акимова. Двамата обаче се разделиха преди години, а към днешна дата тя е щастливо омъжена за Петко Димитров, от когото има и две деца.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Няма коментари към тази новина !