Емануела и Мартин с любовни татуси

19.02.2018 17:43 | Видян 5511 пъти

Емануела и Мартин с любовни татуси

Попфолк дивата Емануела и бизнесменът Мартин Николов-Елвиса овековечиха любовта си с татуси. За романтичния жест загатна изпълнителката на Нотариално заверен с кадър на рисунката на Елвиса в профила си в Инстраграм.

На вътрешната страна на лявата му подмишница е изрисувано „Е“, а татуировката на 36-годишната певица краси по-неприлично кътче от тялото. „Бих качила и моята, но е на място, на което „М“ не се показва!“, написа към снимката тя.

Любовните татуси двойката си подари за Свети Валентин, заедно с екскурзия до Дубай. Те прекараха няколко дни на екзотичната дестинация и обиколиха различни забележителности, като прочутия аквариум, който е дом на над 33 000 морски обитатели.

Това не е първият романтичен воаяж на Емануела с Мартин. През август двамата стегнаха куфарите за Рим и останаха там близо седмица. Тогава обаче тя показваше само ръката на любимия си, за да запази неговата анонимност.

След кратко криене от папараците, те признаха връзката си през октомври, пише Монитор. Звездата на Пайнер и Мартин се познават от 17 години, но искрата между тях пламва едва миналото лято.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Като две капки вода: ФИНАЛЪТ –...

Тази година NOVA и „Като две капки вода“ ще...

Няма коментари към тази новина !