Мис България 2017: Не съм емигрирала

19.02.2018 13:39 | Видян 1565 пъти

Мис България 2017: Не съм емигрирала

Актуалната Мис България Тамара Георгиева тушира слуховете, че е емигрирала в Испания с половинката си – бизнесменът Стивън Роуз. Тя по традиция използва профила си във Фейсбук за да възроптае срещу множеството твърдения по свой адрес.

„Скъпи приятели и почитатели, аз не съм емигрирала и това е поредната лъжа, която е отправена към мен. Докато се пишат измислени статии за мен, аз съм щастлива и живея живота си, не бягам от нищо и никого, не правя и не мисля зло за никое човешко същество. Благодаря на тези, които ме карат да се смея така искрено на измислиците, които се публикуват всекидневно!“, изповяда се тя.

Само преди месец, отново в социалната мрежа, тя се закани да съди медиите, които съобщиха, че е оперирала носа си. Макар последните ѝ снимки да подсказват някаква промяна във външния ѝ вид, тя отрича всякакви нови интервенции по себе си.

Ако се стигне до съд, това няма да е първото дело, което ще се заведе за уронване на престижа на конкурса, който предизвика бум на негативни реакции срещу избора на 24-годишната дизайнерка за най-красива в България.

Организаторката на събитието Ирина Папазова тогава обяви, че ще подведе под отговорност редица жълти издания, пише Монитор. Сред подадените искови молби има четири срещу физически лица и две срещу юридически.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !