Много изненади в новия сезон на Следвай ме

19.02.2018 11:22 | Видян 1365 пъти

Много изненади в новия сезон на Следвай ме

Сериалът е сред номинираните на първите Награди NOVA подкрепя българските филми  2018

Поп изпълнителката ТИТА сподели в В играта с Дани Петканов, че един от най-обичаните от уеб сериали у нас Следвай ме предстои да се завърне съвсем скоро с нов трети сезон.

Проектът, който стартира в края на май 2017 г., е уеб сериал с най-успешен дебютен сезон в България. До момента той има два реализирани сезона, които генерираха над 13 милиона гледания на всички онлайн платформи.

„Много се радвам, че хората искат епизодите да са по-дълги и сериалът не им стига. Дори имам приятели, които ми казват, че си връщат целия сезон от начало, защото много им е много интересно и това е супер яко“,  сподели ТИТА.

В предаването на Дани Петканов звездата сподели още, че зрителите могат да очакват много изненади от сериала, както и нова героиня. Но, за да разберат подробностите, тя ги призова да гледат новите епизоди.

Следвай ме е номиниран в категорията Уеб сериали на първите Награди NOVA подкрепя българските филми 2018, в които потребителите могат да гласуват за любимите си филми, ТВ и уеб сериали, осъществени с подкрепата на NOVA през изминалата година. ТИТА е сред номинираните за любима актриса от уеб сериал.

Още преди водещият да я подложи на редица шеговити предизвикателства, ТИТА разказа пред зрителите на предаването за своето семейство си и неговата 100% подкрепа във всичко, което прави.

Повдигайки завесата на личния си живот, певицата сподели, че според нея най-важното за успешната връзка е приятелството. Тя сподели, че от година и половина е щастлива със своята половинка, макар на моменти да усеща неговата здравословна доза ревност.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Няма коментари към тази новина !