Славин се препъва в токчетата на Лили Иванова

17.02.2018 09:00 | Видян 2269 пъти

Славин се препъва в токчетата на Лили Иванова

В токчетата на Лили Иванова за едно парче време ще влезе победителят от третия сезон на X Factor Славин Славчев в рамките на първия лайф от Като две капки вода.
Бутонът на късмета отреди на заклетия рокаджия да изпълни шлагера на естрадната ни прима Искам те - предизвикателство, с което той ще се бори, подкрепен от двамата ментори за сезона Етиен Леви и Станимир Гъмов.

„Лили Иванова е толкова особена и неподражаема, така че това ще е наистина едно изпитание“, заяви пред медии Славчев секунди преди да представи кратко промо към изпълнението си.

„Няма да ми е за първи път да се кача на токчета. Всъщност аз имам такъв фетиш, че всеки ден по два часа се разхождам вкъщи гол и на високи обувки“, пошегува се още певецът.

До каква степен е успял да усвои магнетичното присъствие и вокалната сила на Иванова, зрителите ще разберат на 26 февруари от 20 ч. по Нова тв.

Скок в кецовете на Михаела Филева пък ще направи плеймейтката Златка Райкова. След Ваня Джаферович тя е вторият участник в шоуто, който няма бекграунд нито в актьорските, нито в музикалните среди.

Дебюта си на сцената на Като две капки вода тя ще направи с Опасно близки.

„С наближаването на старта ставам все по-нервна и притеснена, защото първата ми роля за мен ще бъде двойно предизвикателство - освен с пеенето, на голямата сцена ще трябва да се справя и с нелека хореография, защото танците са голяма част от образа", притеснява се блондинката.

Да тества уменията си в английския език на Софи Маринова ще се наложи още в началото на предаването. След като изрази притеснението си, че „единствено си е тананикала“ на езика на Шекспир певицата ще трябва да се справи със саундтрака на Титаник My Heart Will Go On на Селин Дион.

Подобно на Славчев, и тя се отпусна за кратък музикален анонс към изпълнението си, а текстът ѝ бе написан ръкописно на лист хартия от Лоренцо, пише Монитор. „Той усърдно ми помага с английския. Притеснено ми е, надявам се да се справя“, обясни ромският славей.

Сред официално обявените звезди, които ще дриблират с образи на сцената на Като две капки вода, е и актьорът Иван Юруков. Според спекулациите с участие ще се разпишат още Маргарита Хранова и Константин.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !