Симона Пейчева става част от Нова телевизия

15.02.2018 15:53 | Видян 2776 пъти

 Симона Пейчева става част от Нова телевизия

Двукратната световна шампионка по художествена гимнастика Симона Пейчева става част от екипа на Нова телевизия. Тя ще води тегленията на играта Лото 5/35 “Златната топка“ на Национална лотария.

Симона вече има опит в тегленето на късметлийски числа. През миналата година тя бе специален гост и даде старт на три тегления. Зад гърба си Симона има блестяща спортна кариера. Тя е деветкратна шампионка на България по художествена гимнастика и двукратна световна шампионка.

Участвала е два пъти на олимпийски игри в Атина и Пекин. В момента е председател и треньор на СКХГ “СиВи Спорт“, който основава през 2009 година. Другата голяма страст на Симона е телевизията. Тя е била водеща на предаването „Така го правят жените“ по телевизия BBT и на рубрика в предаването „Усещане за жена“ по ТV7. “Радвам се, че отново се връщам на малкия екран.

Телевизията винаги е била голямата ми любов след спорта. С Национална лотария се надявам да даря много усмивки и щастливи мигове на хората“, споделя Симона. Тегленията на печелившите числа в играта са всеки ден от 17.55 ч. на живо.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !