Интригата между Пайнера и Андреа се заплита

15.02.2018 14:35 | Видян 2459 пъти

Интригата между Пайнера и Андреа се заплита

По повод последното изказване на инж. Митко Димитров за изпълнителите (бивши и настоящи) - няколко факта потресоха меломаните.

Едно от тях се отнасяше до една от актуалните певици в каталога на фирма „Пайнер“ - ДесиСлава. Как тя опитвала безуспешно да се реализира, правила е телевизия, опитала и навън, но в крайна сметка нищо не й се е получило и как тя с подвита опашка се върнала във фирмата. „Много е грозно да се говори така за настоящ изпълнител, но явно липсва уважение“, коментират феновете.

Другото изказване обаче е по-интересно. Става въпрос за Андреа, която дори и без „Пайнер“ си остана на позицията, която е. Продължава да получава отличия от съседните държави, които не просто не спират, а се увеличават! А какво всъщност каза шефа на „Пайнер“ за Андреа?

„За мен това е едно болно въображение. Нейните обвинения и упреци са толкова неоснователни, а и нямат никаква логика. Претенциите й са, че съм бил окупирал пазара и съм блокирал нейните участия отвсякъде, което е повече от нелепо. Да не говорим, че изобщо не съм се и интересувал от нейното развитие“.

Интересен е факта, че Андреа никога НЕ е казвала подобно нещо! Ето какво сподели Андреа пред близки, по повод изказването на инж. Митко Димитров:

„Аз не съм потресена какво е казал за мен. Потресена съм от факта как се изказва за певица, която носи приходи във фирмата му - ДесиСлава! Само не знам кой плюе там, където е ял.. Като той даже яде, като го прави! Никъде не съм казала, че ми спира участията. Май се получава, че гузен негонен бяга.."

Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !