Илия Павлов герой в английски сериал

13.02.2018 14:53 | Видян 2468 пъти

Илия Павлов герой в английски сериал

МакМафия е по бестселъра на Миша Глени

МакМафия е новият сериал на BBC 1, който предлага различен поглед към бруталния свят на международната престъпност. В основата на сюжета е историята на руското семейство Годман, които намират пристан в Лондон след злополучния си сблъсък с конкурентна групировка в Москва.

Сериалът е екранизация по едноименния бестселър-разследване на Миша Глени, разглеждащ криминалния пейзаж след разпада на бившия социалистически блок. Книгата му е издадена на български през 2012 г. и започва с описание на опелото на Илия Павлов през март 2003г. в църкавата Света Неделя.

Глени разказва и как министър от кабинета поднася официално съболезнования от името на тогавашния премиер Симеон Сакскобургготски.
Авторът е и експерт по една от основните теми в МакМафия - кибер престъпността.

Дали Павлов ще се появи като герой в някой от епизодите, ни предстои да научим, след като сериалът бъде закупен и от някоя от родните телевизии. Историята започва като разказ за изучилия се в частни британски училища Алекс Годман, син на руски олигарх в изгнание.

Той обаче е въвлечен в опасна игра с участието на мафиоти от родната му Русия и престъпници от цял свят. В ролята на Алекс е Джеймс Нортън, а родителите му са Мария Шукшина и Алексей Серебряков.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Няма коментари към тази новина !