Килата и Лора Караджова се събраха

13.02.2018 15:09 | Видян 2214 пъти

Килата и Лора Караджова се събраха

Рапърът 100 Кила и щерката на легендарния Данчо Караджов - Лора се събраха отново на една сцена.

Причината за това се оказа първият рожден ден на елитния клуб Bedroom Plovdiv. Специален гост и домакин на партито 100 Кила. Той буквално взриви сцената на Bedroom Plovdiv със своето емоционално изпълнение и хитови песни. Неочаквано добра комбинация от популярни личности и светски персони аплодираха рапъра.

В кулминацията на партито Лора Караджова изненада 100 Кила, като застана с него зад пулта, а минути по-късно двамата изпълниха своя тотален хит Спуснати завеси. Двете звезди направиха едно своеобразно „завръщане“, след като от години не бяха заставали заедно на сцена.

Специално за рождения ден в града под тепетата пристигнаха още Мис България Антония Петрова, в компанията на своята официална половинка и фолк певецът Илиян. Въпреки че фолк певецът е представител на коренно различен жанр, той не спря да се забавлява и аплодира своя колега 100 Кила.

А след лайфа на рапъра двамата си размениха и приятелски прегръдки. Митични Аватар създания и изкусителни гейша танцьори превзеха сцената на клуба, пише Blife. Над 20 артиста в екстравагантни костюми изнесоха запомнящ се пърформанс, а зад пулта застанаха емблематични имена на родната хаус сцена.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !