Митко Пайнера говори за Камелия, Деси Слава, Райна, Ивана и Глория

13.02.2018 17:57 | Видян 7880 пъти

Митко Пайнера говори за Камелия, Деси Слава, Райна, Ивана и Глория

Инж. Митко Димитров и неговата музикална компания Пайнер отпразнуваха 28 години в бизнеса. В интервю по повода той споделя, че е много радостен, че във фирмата има хора, с които работят заедно от самото ѝ възникване, та чак до сега.

За своите музикални предпочитания, г-н Димитров разкрива, че всъщност вкусовете му са по-близо до рока. „Още през 90-а година започнахме с рока с изключителен ентусиазъм. Направихме доста записи на рок парчета, които обаче за съжаление тогава нямаха този пазарен успех. Наложиха сватбарските оркестри, появи се орк. Димитровград, попфолк звученето, шлагерната музика, Хисарския поп и така тръгнаха нещата“, споделя Митко Пайнера пред Шоу.

Причината за успешния му бизнес, според него е, че: „Винаги сме инвестирали в постоянство и перспектива, в техника и база, която да работи за нас години напред. Ръководим се от прозорливостта на бизнеса преди да инвестираме. Имали сме късмет да получаваме правилното в точния момент“.

Със Стефан Шарлопов Митко Димитров е бил приятел. Останал е впечатлен от мащабното му мислене, но споделя също, че бизнесменът е поемал много рискове и е взимал кредити – отношение, в който той самият е по-свит. На въпроса дали смята, че Шарлопов е починал от стрес, той отговаря, че смъртта му е плод на много стресови ситуации. Димитров добавя, че и в неговия бизнес и във всеки един такъв има стрес, особено когато се върти в България.

Колкото до казуса с Андреа, инженерът отсича: „За мен това е едно болно въображение. Нейните обвинения и упреци са толкова неоснователни, а и нямат никаква логика. Претенциите ѝ са, че съм бил окупирал пазара и съм блокирал нейните участия отвсякъде, което е повече от нелепо. Да не говорим, че изобщо не съм се и интересувал от нейното развитие.“

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !