Бруклин Бекъм посвети татус на майка си

13.02.2018 14:38 | Видян 2820 пъти

Бруклин Бекъм посвети татус на майка си

След като в края на миналата година Бруклин Бекъм посвети татуировка на баща си, сега дойде ред и на майка му.

18-годишното момче е изрисувало горната част на лявата си ръка. Бруклин единствен не присъства на шоуто на своята майка по време на Седмицата на модата в Ню Йорк и явно това е начинът да покаже обичта си към жената, която го е родила.

Новият му татус представлява сърце, с рози и надпис “Мама”. Бруклин показа ретро дизайна на феновете си в Instagram. Очевидно очарован от резултата, той е написал под кадъра: “Да вдигнем тост за този удивителен човек и за още един, д-р Ву”.

18-годишното момче бързо набира скорост, следвайки примера на баща си, и вече може да се похвали с няколко татуровки. Миналата година той добави номер 7 на лявата си ръка – числото, което баща му носеше като футболист, докато играеше за Манчестър Юнайтед, както и годината, в която е роден Дейвид – 1975.

Бруклин има още голяма рисунка на индианец, вдъхновена от идентичната версия на баща си. На левия му бицепс има още камера, компас на лявата ръка и орел между палеца и показалеца. От едната си страна той има още роза, придружена от думата “Бъстър”, както и надписа “Момчето на мама”, красящ гърдите му, написан с машинописен шрифт. На гърдите си пък е изрисувал Купидон.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Няма коментари към тази новина !