Кейти Пери и Орландо Блум се събраха

13.02.2018 14:23 | Видян 1583 пъти

Кейти Пери и Орландо Блум се събраха

Холивудските звезди Кейти Пери и Орландо Блум са отново заедно. Това потвърди пред The Sun източник, близък до двойката, цитиран от Монитор. Изпълнителката на Dark Horse и екранният Уил Търнър от Карибски пирати се разделиха преди около година, като оттогава насам успяха да запазят приятелския тон в отношенията си.

Мнозина заподозряха за подновената искра във връзката на Пери и Блум още преди месеци, като двамата не пропускаха възможност да харесват свои публикации в социалните мрежи и дори подмятаха закачливи коментари.

„Кейти се опита да остави Орландо извън живота си, но не успя. Прекалено много е привързана към него. Този път двамата ще се постараят да се движат под радара на медиите, но определено са заедно“, допълва още приближеният им.

Двамата започнаха да се срещат след церемонията по раздаването на наградите Златен глобус миналата година. Връзката им продължи 10 месеца, преди да се разделят заради натоварените си графици.

„Преди да тръгнат слухове и фалшиви твърдения, можем да потвърдим, че те се разделиха с уважение и обич помежду си”, уточниха тогава говорителите на звездите.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !