Разкриха подробности около сватбата на Меган и Хари

13.02.2018 11:18 | Видян 1613 пъти

Разкриха подробности около сватбата на Меган и Хари

До днес за сватбата на Меган Маркъл и принц Хари се знаеше единствено датата и мястото на венчавката. Сега обаче Кралското семейство разкри подробности около събитието.

Церемонията ще започне точно в 12 часа на обяд на 19-ти май в църквата Сейнт Джордж в Уиндзор. Ще присъстват около 800 души, което прави бракосъчетанието много по-интимно, за разлика от това на принц Уилям и Кейт Мидълтън, на което присъстваха над 2000 души. Архиепископът на Кентърбъри Джъстин Уелби ще венчае двамата, а цялата церемония ще бъде водена от декана на Уиндзор Дейвид Конър.

След като се врекат във вярност един на друг, Меган и Хари ще направят кратка обиколка из града, за да поздравят хората. “Те се надяват, че обиколката им ще даде възможност на повече хора да усетят празничната атмосферата на този изключителен ден”, се посочва в официално съобщение на двореца Кенсингтън.

По-късно в кралската зала в замъка Уиндзор ще се състои прием с младото семейство и поканените на церемонията. Вечерта бащата на принц Хари – принц Чарлз ще даде друг прием, в по-тесен семеен кръг, на който ще присъстват Меган и Хари, техните семейства и най-близките им приятели.

Преди церемонията Меган Маркъл ще приеме британско гражданство и ще се откаже от кариерата си на актриса, както и от ангажиментите си към ООН, където защитава правата на жените. След сватбата си с Хари тя ще се посвети изцяло на благотворителна дейност.

Източник: missbloom.bg

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !