Есил Дюран на авто парк с мъжа си в Абу Даби

09.02.2018 10:02 | Видян 2490 пъти

Есил Дюран на авто парк с мъжа си в Абу Даби

Най-добрата джаз изпълнителка във фолка Есил Дюран се отдаде на заслужена почивка в Абу Даби в компанията на съпруга си Борис Павлов и синът им Харис.

От профила на певицата в Инстаграм става ясно, че семейството се наслаждава на гастро туризъм на екзотичната дестинация и отделя време за разглеждане на забележителности като увеселителния парк Ferrari World.

„Сърцето ми отиде в краката и после пак до мозъка се разходи и така няколко пъти. И това е само едно начало. Не знам до къде ще стигнем до края.“, споделя във видео Борис, който единствен се престрашил да се повози на екстремното влакче в комплекса.

Изпълнителката на Хей, момиче ще отдели време и за пазар на местни подправки, пише Монитор. Кулинарното си майсторство тя показа преди броени дни в рамките на Черешката на тортата, когато пренесе гостите си Прея, Кирил Ефремов, Славена Вътова и Любо Янчев в Близкия изток с гозбите си.

В шоуто Есил заложи на агнешко със спаначена паста и любимия си хумус за разядка, а десертът й от чия бе напоен с признание за творческите й дилеми.

„От няколко години не участвам в концертите, които Пайнер прави, защото смятам, че поп-фолкът, който се прави в момента, не е този, който ще искаш да слушаш след 50 години. Лишен е от стойност.“, обясни певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !