Бербо разпродава жилища

08.02.2018 14:12 | Видян 2215 пъти

 Бербо разпродава жилища

Футболистът Димитър Бербатов е попълнил банковата си сметка с близо 700 000 лв., след продажбата на две жилища.
37-годишният нападател е сключил сделките през октомври 2017 г., а по-любопитното е, че и двата му имота са преминали в ръцете само на жени, показа справка в имотния регистър.

Бербо е купил двете ателиета още през 2004 г., но в края на миналата година е решил да се раздели с тях. Те се намират едно до друго на последния етаж в луксозна кооперация на столичния булевард Братя Бъкстон. И двете са продадени в рамките на един месец. Едното, което е с площ 193 кв. м., е изтъргувано за 395 077 лв., като в цената влиза и мазето. Купувачите са две дами – 62-годишна варненка, въртяла търговия с магазин, но закрила фирмата си през 2011 г. и момиче, навършило 20 г. през януари. Тя е титуляр в нотариалния акт, но възрастната жена си е запазила правото на ползване на жилището. Другото ателие е с площ от 172 кв. м. и е продадено за 283 595 лв. на 74-годишна жена, собственичка на фирма за интернет услуги, пише "Телеграф".

Преди около 2 седмици Митко си е бил инкогнито в България. Възползвал от факта, че е контузен, не тренира и не играе за Керала Бластърс, и след разрешение на индийските си шефове се прибрал за три дни на родна територия. Според Блиц причината за визитата му е решаване на семеен проблем, който се пази в дълбока тайна.

„Не ме занимавайте повече с глупости. Ще си сменя пак номера на телефона и няма да го имате“, заяви пред „Телеграф“ майката на спортиста Маргарита Бербатова. Според други агенти, благоевградчанинът имал среща с издатели за уточняване на подробности относно биографията си, която пише, както и се е виждал с някои от кандидатите за президент на БФС. Негови авери обаче твърдят, че той изобщо не се вълнувал от избора на шеф на футболната ни централа.

Източник: HotArena


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !