Хирург и психолог: Алла Пугачова сама се обрече на вечни мъчения

07.02.2018 15:35 | Видян 2521 пъти

Хирург и психолог: Алла Пугачова сама се обрече на вечни мъчения

Май тайната на рязкото отслабване на Ала Пугачова е разкрита. Певицата се решила на кардинални мерки и си направила сериозна операция - подложила се на премахване на част от стомаха. Лекарите уверяват, че това няма доведе до нищо добро. И предупреждават - ако действително си е отрязала част от стомаха, няма да живее спокойни старини. Измененията във външността на Пугачова бяха забелязани още преди няколко години.

Именно тогава Ала започна да слабее стремглаво. Дори отдавнашния фен на примадоната - критикът Сергей Соседов не можа да разбере на какво се дължи това. "Какво е направила с краката си? Защо са станали толкова слаби", чудил се Сергей. И явно обяснението наиситна е в сложната хирургична интервенция. Тази информация, появила се вече в няколко медии, не удивлява никого. Всички знаят - за да изглежда прекрасно, Ала е готова на всичко.

Лекарите, обаче, са скептични. "Днес съществуват редица операции на стомаха, с чиято помощ пациентът отслабва. Една от тях е т. нар. бандажиране или поставяне на балон в стомаха. Те се правят под обща анестезия с помощта на лапароскопия. На стомаха се поставя нещо като пръстен, за да може по този начин да се намали обема му и съответно количеството храна. Резекцията - отстраняването на част от стомаха е най-сложната операция. За да се стигне до нея, трябва да има препоръки и здравна причина - това са златните правила на хирургията", твърди специалистът Тимур Хайдаров.

По думите му - обикновено подобна резекция се прави при сериозни и неизлечими заболявания. И ако Ала Пугачова се е решила на това, значи е имала всички основания. Защото се обрича на постоянни мъчения. Навярно Ала все пак е била предупредена за рисковете и ако се е решила на това, значи е пресметнала всичко предварително.

Между другото, психолозите също не поддържат желанието на Пугачова да остане вечно млада и смятат, че тя трябва да се спре и да приеме възрастта си с достойнство. Клиничният психолог Мариана Абравитова твърди, че последните скандали, свързани с Пугачево са свързани именно с вечната й гонитба за младост. Феновете й са свикнали да я виждат пухкава. Сега, когато Ала Пугачова прилича на топ модел, не могат да я възприемат. Затова и постоянно я бойкотират и настояват тя да се махне от телевизионните екрани.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !