Претендентите за Оскар се събраха на традиционния обяд

06.02.2018 17:10 | Видян 1708 пъти

Претендентите за Оскар се събраха на традиционния обяд

Над 170 от номинираните за тазгодишните награди Оскар се събраха за традиционния обяд в хотел Бевърли Хилтън месец преди церемонията. Сред присъстващите се отличиха звезди от ранга на Мерил Стрийп, Гари Олдман, Сали Хокинс, Марго Роби, Мери Джей Блайдж и др.

"Бързайте към сцената. Ако се нуждаете от гориво, помислете за вперените във вас изпепеляващи и дори убийствени погледи на колегите ви. Запомнете също, че спъването и падането вече са "запазена марка" на Дженифър Лорънс. Бъдете стегнати. Не казвайте, че не сте очаквали да спечелите. Избягвайте да благодарите на мениджърите и агентите си, за да не се налага после да обяснявате на внуците защо сте го направили. Не е нужно да се сгъвате над микрофона. Спомнете си за наперената стойка на Фреди Меркюри. В крайна сметка бъдете искрени и съдържателни", каза комикът Патън Осуалд по време на официалната част на обяда.

Сред акцентите на събитието бе присъствието на бившата баскетболна звезда Коби Брайънт, който получи номинация като сценарист и разказвач на късометражния анимационен филм Dear Basketball.

"Не знам какво се случва, но ми харесва", обясни 39-годишният Брайънт, който лъчезарно позираше за селфи с всеки желаещ в хотела. Френската режисьорка Агнес Варда също се превърна в център на внимание, макар и да не присъстваше на терен.

Авторката на Faces Places, номиниран за Оскар за най-добър документален филм, бе изпратила няколко свои картонени фигури, които дори позираха за официалната снимка на събитието, пише Монитор. Впечатление на мнозина в Бевърли Хилтън направи и нескопосаният опит на рапъра Комън да прикрие синина под окото със слънчеви очила.

Музикантът ще се бори за отличие от Американската филмова академия за песента Stand Up for Something от лентата Marshall. Като причина за травмата си Комън посочи конфликт с хулигани на баскетболно игрище.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !