Емилия излъга, че не е кръшкала на Коко Динев

05.02.2018 15:42 | Видян 4257 пъти

Емилия излъга, че не е кръшкала на Коко Динев

Близък до бившия ѝ съпруг Коко Динев обаче разкри, че смуглият баровец Жорж Башур е опитал от меда на Емилия години преди развода с хазартния бос от ВИС-1.

„Истината е, че фолк певицата спи с арабина, който на 21 юли ще стане на 44, още от 2013 г. Още тогава започнала да излиза на вечери и ходила на почивка в Дубай с бизнесмена, който иначе е роден в София”, отсече информаторът. Блондинката призна за любовта си едва година след като се раздели с бащата на двете си деца.

Пред телевизионните камери Емилия обясни, че с богаташа, който се занимава със строителство, търговия на едро, покупко-продажба на имоти и т.н., се познават от години, но и двамата са били обвързани.

Истината е обаче, че аферата им започва, докато тя е омъжена за Коко Динев, а Жорж Башур – за родената в Москва красавица Екатерина.

„Ако знаех, че любовта ни ще е толкова силна, още преди време щях да се впусна в тази връзка, но за всяко нещо си има време. Сега и двамата сме свободни”, радостно обяви  чалга изпълнителката.

За раздялата си с висаджията Емилия заяви: „Нас ни разделиха битовизмите, отношението по-скоро. Човекът, който бе до мен, не се държа така, сякаш аз съм първата, най-важната. А аз него го поставях на първо място.”

Брюнетката обаче премълча, че се метнала в леглото на бизнесмена с арабски корени, подтикната от безбройните изневери на Коко, както и заради жестокия побой, който бизнесменът ѝ нанесе лятото на 2013 г.

В столичния хайлаф се шушука, че в един момент изпълнителката на По-силна ставам прекратила срещите си с арабина. Скоро след като родила дъщеря си Мира красавицата се отчаяла, че отношенията ѝ с хазартния бос няма да ги бъде, затова отново подновила аферата си с Башур.

„Двамата с Жорж редовно се натискаха по столични заведения още преди 5 години. Дори ходиха заедно в Дубай, разбира се, инкогнито”, заявиха пред Таблоид запознати с интригата.

Проверка на Таблоид в Търговския регистър установи, че Жорж Башур върти доста добър бизнес в България с имоти и нашумелите преди време енергийни гривни. Мъжът е участвал в управлението или като собственик в 17 фирми, от които в момента работят „само” осем.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !