Пунт и пластика

05.02.2018 11:35 | Видян 3161 пъти

Пунт и пластика

Дъщерите на Анелия и Лияна шокираха с напомпани усти 01.02.2018 | 18:18 31895 по-малки букви по-големи букви Разпечатай 17 0 0 0 Обща снимка на Денис и Ивон, дъщерите на фолк певиците Лияна и Анелия, възбуди недоволството на феновете във Facebook. Момичетата, които съответно са на 15 и 14 години, позират за селфи със супер тежък грим и неестествено напомпани устни, пише "Монитор".

Анелия започна да поема удари по имиджа си на отговорен родител още преди нова година, когато в социалните мрежи лъсна първата снимка на Ивон с филъри в устните. „Аз се чудя защо едно дете на 14 прилича на 30-годишна лелка“ и „Как позволи на дъщеря си да посегне на лицето си по този начин“ са само част от коментарите на възмутени последователи.

Снимката на двете дружки развихри въображението на моралистите до нови висини и те директно отсякоха, че на фона на кифленския тунинг по лицата им Сузанита прилича на девойче от селски пансион. “Щом родителите им ги харесват така… Поне са отворили работа на д-р Енчев”, “Ако ще и на Папата да са дъщери, страшна грозотия. А след 4 години да не казвам като какво ги виждам” са само част от кахърните констатации за метаморфозата на тийнейджърките.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !