Циркова академия за малки и големи

04.02.2018 09:15 | Видян 1902 пъти

Циркова академия за малки и големи

Екипът на „Цирк де ла Люлин“, който се състои от млади, интересни и много успешни артисти, организира Циркова академия. Първото й издание се провежда през февруари и март в София и в него ще участват малки и големи - от 7 до 50 години, начинаещи и напреднали.

Способностите, които всеки записал се в Академията ще придобие или надгради, са в областите дуетна и въздушна акробатика, жонглиране, визуална манипулация, магия и история на магията, еквилибристика, танц – съвременен и класически, балет и гимнастика, стречинг, история на цирка и промяната му през вековете и др.

По време на Цирковата академия ще бъде организирано събитие „Отворени врати“, при което близки и приятели ще станат свидетели на процеса на работа. А за финал ще бъде сътворено собствено представление, в което всички ще покажат какво са научили през този период и номерата, които са измислили и сглобили заедно.

Преподаватели в Цирковата академия са високо квалифицирани и утвърдени в професията си артисти: Андрей Михов – един от най-добрите съвременни магьосници в България; Вероник Братанова – носителка на множество международни награди, професионален джаз и балетен артист; Диего Контрерас – професионален цирков артист, сертифициран от най-добрите циркови училища в Европа; Елизабет Душкова – национален състезател по художествена гимнастика; Луиза Контрерас – директор на компания за съвременно цирково изкуство „Цирк де ла Люлин“; Филип Хараланов – международно признат артист в сферата на визуалната манипулация.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !