Веско Маринов зарязал Веселина заради изневяра

02.02.2018 14:32 | Видян 2876 пъти

Веско Маринов зарязал Веселина заради изневяра

Причината за разлъка между Веселин Маринов и любовницата му Веселина Пеева е тривиална. Естрадният трубадур е обърнал гръб на добричлийката заради изневяра. И този път певецът бил измамен, като последен разбрал за аферата на половинката си.

Както тези дни стана ясно, е настъпил срив в отношенията между двамата адаши. Те посрещнаха заедно Коледните и Новогодишните празници, дори демонстративно се разходиха из мегдана на Разлог в първите дни на януари.

И както бяха неразделни, преди седмица се появи снимка на купонясващия сам във велинградско заведение Маринов.

Твърди се, че Веско хванал Пеева на калъп, докато се натискала с по-млад мъж. Близки на изпълнителя на Горчиво вино знаели за аферата на Веселина и се опитвали да го предупредят, но той бил твърде влюбен, пише седмичник.

Около двата си концерта в НДК в края на миналата година дори представи официално изгората си пред родата в Полски Тръмбеш и по този начин ѝ показа, че има сериозни намерения към нея.

Това обаче явно не е било достатъчно Веселина да не заглежда други мъже. Лошото е, че Веско Маринов отново се пари от жена и то по един и същи начин. Втората му съпруга Цветанка също му сложи рога, а певецът я заряза с писмо.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !