Дъщерята на Сия от Тоника загина в катастрофа в САЩ

01.02.2018 11:45 | Видян 1701 пъти

Дъщерята на Сия от Тоника загина в катастрофа в САЩ

Певицата Лиа Лабел Владовски и годеникът ѝ - звездата от НБА Ресуъл Бътлър, загинаха при катастрофа в Лос Анджелис, причинена от баскетболиста.

Лиа е дъщеря на наши музиканти от популярни групи, Анастасия Бинчева–Сия от Тоника и Трошан Владовски, китарист и вокал на някогашните Сребърните гривни и брат на друг популярен изпълнител – Чочо Владовски.

Бившата звезда от НБА Бътлър играе 14 сезона за 8 различни отбора, сред които и славния Чикаго Булс, пише 24 часа. Последният му отбор е Сан Антонио Спърс.

В края на миналата година стана ясно, че Лиа Лабел и Бътлър са се сгодили, но катастрофата отне животите им, преди да сбъднат всички свои общи планове.

Смъртоносният инцидент е станал в Студио Сити, след като Бътлър е загубил контрол над своя Рейндж Ровър на булевард Вентура и се е ударил в загражденията на паркинг.

От полицията добавят, че автомобилът се е движел с висока скорост. Лиа се ражда на 8 септември 1986 г. в Торонто, но израства в Сиатъл. Че ще бъде певица става ясно още на третото издание на American idol - едва 16-годишна достига до финал.

Учи в музикално училище в Бостън. И продължава да се развива като певица. Записва дебютният си самостоятелен албум под шапката на Epic Records/So So Def Recordings заедно с едни от най-големите съвременни продуценти – Джърмейн Дюпри и Фарел Уилямс.

Хитът на ЛаБел Sexify влиза в Топ 100 на Америка през 2012 г.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Тарантино се отказа от последния си...

Рядко се случва обявен холивудски проект да бъде рязко...

Меган Фокс е неузнаваема без грим

Феновете на Меган Фокс бяха оставени да правят двойни...

Няма коментари към тази новина !