Джей Зи сподели какво му е дало сили да се пребори за брака си

01.02.2018 11:14 | Видян 1960 пъти

Джей Зи сподели какво му е дало сили да се пребори за брака си

Джей Зи и Бионсе са доказателството, че истинската любов може да премине и през най-големите трудности и да оцелее, напук на всичко и всички.

48-годишният рапър даде едно от най-емоционалните си интервюта в The Van Jones Show, а домакинът не пропусна трудните въпроси, свързани с брака и изневерите му. Джей Зи сподели как е намерил сили в себе си да признае всичките си грехове и какво му е коствало, за да се пребори за брака си.

“Тя е моята сродна душа. Това е човекът, когото обичам. Ако не сте преживели любовта, или не я разбирате, или не разполагате с нещо да ви дърпа напред, тогава ще имате усложнения”, заявява Джей Зи.

“Можеш да се обърнеш към човека до себе си или просто да продължиш да се преструваш, че всичко е наред, докато в някакъв момент проблемите не се взривят”, казва той.

“Ние избрахме да се борим за нашата любов, за нашето семейство, да дадем на децата си един различен резултат и да разчупим цикъла при черните мъже и жени”.

Рапърът споделя как е успял да си издейства прошка от наранената му съпруга.

“Най-доброто извинение е да промениш поведението ви. Трябва да признаеш болката и да позволиш на човека до теб да ти каже всичко, което изпитва. Трябва да го направиш. Трудно е да чуеш всичко. Трудно е да останеш. Трудно е да чуеш този вид болка, но трябва да си достатъчно силен.”

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !