Стоян Алексиев заведе младата си любовница на театър

31.01.2018 15:44 | Видян 2250 пъти

Стоян Алексиев заведе младата си любовница на театър

Ветеранът на Народния театър Стоян Алексиев заведе младата си любовница Иван Бобойчева на театрална постановка.

Влюбената двойка вече не се крие от околните. Актьорът, който до преди година се изявяваше в Откраденат живот, е лудо влюбен в 44 години по-младата си половинка.

Преди да влязат в залата двамата се разходиха из фоайето на театъра, а след това попитаха на касата къде е тоалетната, която след минути посетиха заедно. На излизане половинката на Алексиев вървеше пред него, а той като истински джентълмен отвори вратата на момиче, което търпеливо изчакваше тя да излезе.

След това двамата се запътиха към залата, тъй като закъсняваха за спектакъла, пише хотарена. Влюбената двойка влезе и се настани на осми ред, а разговорите между тях продължиха до началото на представлението.

Само преди месец Стоян Алексиев публикува снимка със семейството си, на която всички изглеждат щастливи. Това наведе на мисълта, че жена му му е простила изневярата и двамата отново са щастливо семейство.

Оказа се, че всичко е било поза за пред близките и внуците му. Запознати коментират, че има вероятност актьорът да живее с жена си в отворена връзка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !