Сузанита с гадже на 22 години: Родителите ми го одобряват!

31.01.2018 10:50 | Видян 4609 пъти

Сузанита с гадже на 22 години: Родителите ми го одобряват!

Напиращата за музикална кариера Сузанита призна, че си има гадже, след като в социалните мрежи се завъртяха нейни снимки как целува мускулест мъжага. 14-годишната певица обича провокациите и разчита на тях да гради кариера, но специално за мъжагата призна, че са гаджета. Тя пусна специално клипче с уточнение.

„Правя това клипче, за да изясня някои неща. Става въпрос за новините, разпространени в социалните мрежи. Ще започна с въпросното момче от Велинград – Александър. Да, ние ходим! Той е на 22 години, подкрепяме се и съм щастлива. Няма нищо по-хубаво и от това, че родителите ми го познават, одобряват и се разбират перфектно.

Бяха се разпространили някакви измислици, че съм се скарала с баща ми – няма нищо подобно. Бъдете сигурни, че ще шаря още и не мисля, че има нещо лошо в това. Баща ми ме подкрепя, лично ме подкрепя. Другото, което искам да кажа е, че по никакъв начин кариерата не пречи на образованието ми. Даже отделям време за уроци, за приятелите ми, за родителите ми, за Сашо“, заявява Сузанита.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !