Синята супер кървава луна: заплаха или шанс

30.01.2018 18:00 | Видян 2532 пъти

Синята супер кървава луна: заплаха или шанс

От 152 г. не е била съчетана и със затъмнение, а от 19 години не сме я виждали такава: носи край на бизнеси и връзки, които ни тормозят или старт на неща, които отдавна са се отлагали.

Утре за първи път от 152 г. ще имаме затъмнение при Синя Супер Луна, а от 19 години имаме не просто Синя, не просто Супер, а и Кървава Луна. За първи път от 2 и половина години – от 31 юли 2015 г. пък тя е синя и супер. За втори път този месец имаме пълна Луна – той започна с такава на 1 януари. Какво означава всичко това, тълкуват всички медии по света – от Австралия до САЩ и обратно.

България не е сред районите, откъдето това уникално явление може да се наблюдава, поради това е добре по-скоро да се насочим към тълкуването какво може да ни донесе подобна рядко срещана астрономична картина.

„Такова чудо не е невиждано, но е изключителна рядкост”, коментира синоптикът и астроном Браян Лада от най-популярния световен сайт за AccuWeather. Той уточнява, че в Западна Северна Америка, Източна Азия и Пасифика, откъдето ще се вижда добре, шоуто ще продължи 77 минути. Той добавя, че още индианците са наблюдавали въпросното чудо, което са наричали Снежна Луна. Тя идва възможно най-близо до Земята и е 14% по-голяма и 30% по-ярка на видимост, гледана с човешкото око, прибавят спецовете от НАСА.

Астролозите пък виждат Синята Супер Кървава Луна, възприемана като всяко затъмнение като заплаха, в случая Тройна, по-скоро възможност за онези, които са мъдри, добронамерени и решени на промяна. Как така? Та нали Сините Супер Луни, каквато беше последната от 31 юли 2015 г., носят разбъркване, разтърсване на онова, което сме смятали за най-стабилно, късане на връзки, загуби – материални и емоционални и то не еднократно, а като начало на сравнително дълъг период.

Човек трябва да се обърне към себе си, да намери пристанище и покой вътрешно. Трябва да си даде сметка имат ли смисъл връзките – делови и лични, които има – става въпрос за най-важните? И какво следва да промени в тях, за да се чувства той самият добре, а не да робува на другите. Ако е дошло време за късане, да ги скъса. Ако е дошло време за укрепване, да направи крачката. Според уверенията на спецовете, и в двата случая, ако има вътрешна потребност и осъзнато, а не емоционално решение, това ще бъде за добро и в личен, и в делови план.

Дават се даже и съвети. Изгасете лампите или пуснете завесите. Вземете си на три пъти хубав, дълбок дъх и погледнете "навътре в себе си". Почувствайте облекчение и покой, не правете нищо, отпуснете се. Оставете миналото да си тръгне, за да освободите място за новото и по-доброто. Когато сте съвсем успокоени, изобразете с ръце нещо като корона над  главата си.

Запалете свещ. Напишете на листчета 3 желания, опитайте се да визуализирате сбъдването им, после ги изгорете. Издишайте в тъмното. Запалете лампите или дръпнете завесите и очаквайте най-доброто, защото то предстои.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма коментари към тази новина !