Посоки грабна среброто в боксофиса

30.01.2018 16:34 | Видян 1420 пъти

Посоки грабна среброто в боксофиса

Филмът „Посоки“ на режисьора Стефан Командарев се нареди на второ място в боксофиса след първия си уикенд на голям екран у нас. Пред лентата, в която с участие се разписват Асен Блатечки, Васил Василев - Зуека, Юлиан Вергов, Стефка Янорова и други, е само американската продукция „Лабиринтът: Последният кандидат“.

„Филмите, които печелят международни награди и стават “фестивални” често уви не успяват в родния боксофис, а тези, които се радват на много зрители в България, обикновено трудно се реализират извън страната ни. Разбира се, има изключения от това и ние се радваме да сме сред тях.“, коментира продуцентът на филма Катя Тричкова.

Сюжетът проследява шест столични таксита, в които се случват различни истории, повлияни от абсурдите и проблемите на българската действителност. Командарев прегърна идеята да превърне фестивалния отличник в трилогия. В момента режисьорът работи по следващия филм с работно заглавие „Патрулки“. Проектът вече е част от селекцията на два престижни европейски кинофорума.

Източник: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Директна връзка от автобуса към...

Смях: Директна връзка от автобуса към метрото.

Да се тревожиш е като да изплащаш...

Да се тревожиш е като да изплащаш дълг, който всъщност...

Няма коментари към тази новина !