Райна бяга с тайно гадже в Румъния

30.01.2018 15:47 | Видян 2356 пъти

Райна бяга с тайно гадже в Румъния

С ново гадже и лудо влюбена избяга в Румъния фолк певицата Райна. Изпълнителката е хлътнала до уши в новия си любим, който я следва навсякъде, където тя отиде.

За първи път от години изпълнителката сподели снимки с новото си гадже. На нея двамата са в Букурещ, а мистериозния мъж я държи за ръка.

Досега фолк звездата стоеше далеч от камерите и държеше личния си живот в тайна. Когато не е по участия, изпълнителката обикаля света и радва феновете с многобройни снимки от дестинациите, които посещава.

Откакто се раздели с танцьора Светлин, певицата сякаш бе заключила личния си живот. И напук на слуховете, че има нов мъж до себе си, не се показваше с никого.

Досега.

Според запознати двамата са отседнали заедно в най-луксозния хотел в Букурещ. Вместо обаче да се отдават на СПА — процедури в минералните басейни, те се радват на разходки из красивата столица.

Това е само една от плануваните почивки в чужбина. Чаровницата не пропуска да обикаля света. Половинката й също намазва, а запознати твърдят, че не е платил и стотинка за това пътуване.

Въпреки че очевидно много държи на нея.    

Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Няма коментари към тази новина !