Крис Мартин е готов да запознае Дакота и Гуинет

30.01.2018 13:11 | Видян 2078 пъти

Крис Мартин е готов да запознае Дакота и Гуинет

Връзката на Крис Мартин и Дакота Джонсън става все по-сериозна.

Фронтменът на Coldplay планира да запознае сегашната си приятелка с бившата си съпруга Гуинет Полтроу. Крис и носителката на “Оскар” запазиха приятелските си отношения и след развода, но за момента Джонсън намирала цялата ситуация за “смущаваща”.

Източник пред Grazia заявява, че звездата от “Петдесет нюанса сиво” се притеснявала, тъй като е доста по-млада и от Крис, и от Гуинет. Приятелите й се шегували с нея, че това е “сякаш се срещаш с майката на приятеля си за пръв път”. “Крис все още поставя Гуинет на пиедестал и нейното мнение е важно за него,” казва още източникът. “Може и да е странно, но на Дакота ще й се наложи да свикне.”

Междувременно Полтроу, която съвсем скоро обяви годежа си с продуцента Брад Фалчък, заяви, че Мартин все още е като семейство за нея. “Той наистина ми е като брат, като семейство. Отношенията ни са чудесни,” призна актрисата пред водещия Стивън Колбер. “Разводът е ужасно, болезнено и трудно нещо. А ние двамата държахме това да не засегне децата ни. Решихме, че ако можем да запазим семейството си, въпреки че не сме двойка, точно това ще бъде нашата цел.”

Крис и Гуинет бяха женени в продължение на десет години и имат две деца: Ейпъл и Моузес. След като обявиха раздялата си през 2014 г. и финализираха развода през 2015 г., Мартин имаше кратка връзка с актрисата Дженифър Лоурънс. От това лято той се среща с Дакота, но публичният им дебют като двойка тепърва предстои.

Източник: missbloom.bg
Снимки: Profimedia

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !