Бившата на Фики - любовница на Пайнера

30.01.2018 10:36 | Видян 2204 пъти

Бившата на Фики - любовница на Пайнера

Бързото популяризиране на бившето гадже на Фики – Джулия, във фирма „Пайнер“ бе подложено на дълги и широки дискусии, като най-предполагаемата причина за този летящ старт в кариерата й бе, че е любовница на инж. Митко Димитров, пише в. "ШОУ". „Това са пълни глупости! Г-н Димитров е напълно естествено да помага и да стои зад гърба на всеки един от фирмата, който полага усилия.

Щастлива съм, че работим заедно и имам възможността да вървя нагоре“, споделя брюнетката. Колкото за Фики, Джулия споделя, че всичко между тях е приключило отдавна, но са запазили добри отношения. Не са се засичали на концерти и по работа, но ако това се случи, няма да представлява проблем за нея. „Всеки е изживял това, което е искал.

Не съжалявам за тези емоции. Всеки продължава по своя път и пожелавам успех на Фики“, отсича пайнерката. Добавя пред в. „Шоу“, че песента й „Поздрав за жена ти“, която изпълнителката е пуснала малко след раздялата й със Стораро, не е адресирана до Гюлджан. В момента Джули няма гадже и се е съсредоточила изцяло върху кариерата си.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !