Райна крие операция на носа

26.01.2018 17:16 | Видян 3382 пъти

Райна крие операция на носа

Попфолк дивата Райна легна под скалпела за интервенция на лицето. Красивата брюнетка обаче упорито твърди, че пластични операции няма, макар снимките ѝ в Инстаграм от последните дни ясно да посочват друго.

„Скъпи жълтъци, жълтури и мамещи хората клюкарници, добре, че сте вие да ми „правите“ редовно „хирургични интервенции“, че хем е безболезнено, хем безплатно. Добре, че сте вие, защото всичко, което ми „променяте“, не бих пипнала дори на ум. Майка ми и баща ми, достатъчно са се постарали, за да нямам драми с начина, по който изглеждам 36 г. по-късно“, отсече тя в профила си във Фейсбук.

Въпреки яростната съпротива от нейна страна по темата, в профил певицата не може да се познае.

Междувременно пилето на фолка стяга куфарите за ново гнездо – еко къща. С проекта се е нагърбила швейцарска архитектка, с която звездата се запознава по време на екскурзия в Куба.

Парлцелът вече е закупен, а решението да смени адреса си Райна взима след смъртта на домашния си любимец. Пинчерът Дракон издъхнал в ръцете на изпълнителката на Зле те чувам в апартамента ѝ, пише монитор. Тя решила да заличи тежките спомени с ремонт, който обаче се проточил половин година и така дошла идеята за къща.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !