Спипаха фолк звезда да ака на пода във фитнес

25.01.2018 14:42 | Видян 3435 пъти

Спипаха фолк звезда да ака на пода във фитнес

В уникална простащина е била хваната фолк певицата Татяна във фитнеса в Пловдив, в който редовно тренирала.

Чалга звездата е била спипана да облекчава червата си директно на пода, вместо в специално опреденото за това място – тоалетната, разкриват потресени източници пред „Уикенд”.

Изпълнителката на „Пайнер” била сгащена преди дни директно на местопрестъплението. Седмици по-рано във фитнеса, който е част от голяма верига спортни центрове, започнали да валят оплаквания, че на пода в банята има фекалии.

„Случваше се всеки ден в продължение на цял месец! По пода на банята имаше изпражнения. Накрая решихме да проверяваме клиентите, защото явно някой от тях се изхождаше на плочките вместо в тоалетната”, разказват хора от персонала на спортния център. С това почти детективско разследване се заела лично управителката. Тя започнала да следи за някаква закономерност в появата на миризливите находки.

Тъй като се случвало всеки ден, било сигурно, че те са дело на някой от редовните клиенти. Управителката забелязала точно по кое време става нарушението и направила справка кой е в сградата по това време. Така лесно открила нарушителката, ползваща банята като тоалетна. Разследването й стигнало до извода, че това най-вероятно е певицата Татяна, звезда от „Пайнер”. За да я обвини обаче, трябвали безспорни доказателства. По закон, в подобни помещения не могат да бъдат сложени камери, така че трябвало да се прибегне до хитрост.

Като не знаела как да потвърди с факти своята теза, управителката решила да хване нарушителката на местопрестъплението. Проследила Татяна до съблекалните, а малко след като певицата влязла в банята, самата тя нахлула при нея. Гледката не я изненадала – на пода лежало доказателство, че някой съвсем скоро е освободил стомашно-чревния си тракт от отпадъчен материал. Вместо обаче да признае вината си, Татяна започнала да бута екскрементите в канала. „Това не е мое! Видях, че някой се е изакал, и реших да го почистя”, оправдавала се силиконовата звезда. Управителката обаче не паднала по гръб. „Като не е твое, защо то тъпчеш в канала?”, развикала се тя.

В крайна сметка членството на певицата в клуба било прекратено, а клюката как са я хванали да ака на пода в момента е една от най-коментираните теми във фитнес веригата, която има центрове в цяла България. Служителите се чудят как и защо Татяна има напъни всеки път след тренировка. Единственото им обяснение е, че звездата на фолка си е правела клизми в банята, за да отслабва по-бързо. Подвижният душ бил доста разхлабен, което също ги навело до тази мисъл.

Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !