Мерил Стрийп във втория сезон на Големите малки лъжи

25.01.2018 11:35 | Видян 1437 пъти

Мерил Стрийп във втория сезон на Големите малки лъжи

Противно на очакванията, един от най-хитовите сериали за изминалата година „Големите малки лъжи“ в крайна сметка ще има втори сезон, въпреки че е направен по едноименната книга, която не предполага продължение.

Грандиозният успех като зрителски интерес, награди и позитивни критики в крайна сметка накара продуцентите да си измислят история за нови епизоди. Вече е факт и новото попълнение сред актьорския състав, което със сигурност ще гарантира още по-голям рейтинг.

А именно - Мерил Стрийп ще участва във втория сезон на „Големите малки лъжи“, разкриват западните медии. Тя ще е в ролята на Мери Луис Райт - майката на насилника Пери, чиято роля се играеше от Александър Скарсгард и му донесе не една и две награди.

Героинята на Стрийп идва в Монтерей, за да види какво се случва с внуците й, след трагичната кончина на сина й. Истинската й цел обаче е да разбере как всъщност е починал Пери и да потърси отговорите на въпроси, които главните героини със сигурност няма да искат да коментират.

Във втория сезон ще се завърнат Никол Кидман и Рийз Уидърспун, Зоуи Кравиц, Шейлин Удли и Лора Дърн. Върху сценария работи и авторката на едноименната книга Лиан Мориарти, което може би е гаранция, че вторият сезон няма да се окаже просто продължение в името на парите и наградите.

Източник: eva.bg

Снимка: Getty

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !