Порно-звезда иска да става US сенатор

10.02.2009 10:45 | Видян 1896 пъти | Гласували 1

Порно-звезда иска да става US сенатор

Републиканецът от Луизиана Дейвид Витър ще има сериозен опонент при опита си да бъде преизбран в Сената, съобщава New Orléans Observer.

Сегашният мандат в Капитолия на Витър изтича през 2010 г. и сега в неговото място се е прицелила порно-звездата Сторми Даниелс. Горещата 30-годишна дама възнамерява да се кандидатира като член на Демократическата партия.

От партията не само нямат нищо против номинацията на Даниелс, но дори й помагат в изработването на политическа платформа, с която тя да се изправи пред избирателите и Витър. Основни приоритети в програмата на порно-принцесата са икономиката, правата на жените и грижите за децата.

Черешката на тортата ще бъде компромат срещу Витър, забъркал се през 2007 г. в скандал с проститутка. На война, като на война - всички оръжия са позволени, заключава New Orléans Observer. В жилите на Даниелс, чиято естествена коса не е руса, а червена, тече ирландска и чероки кръв. Артистичният си псевдоним следовницата на Чичолина избира, понеже е луд фен на рок-бандата "Мотли Крю" - басистът Ники Сикс дава точно това име на дъщеря си (stormy = буреносен).

Преди да се впусне в хард-порното синеоката Даниелс е правила фотосесии за култови мъжки списания като "Плейбой", "Хаслър" и "Пентхаус".

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !