Илюзионистът Веселин Долмов-Арсен на една сцена с най-добрите в света

23.01.2018 13:16 | Видян 978 пъти

Илюзионистът Веселин Долмов-Арсен на една сцена с най-добрите в света

Илюзионистът Веселин Долмов-Арсен, познат от телевизионните предавания България търси талант и Разсмей Слави успя да впечатли хора от различни точки на земното кълбо по време на шестмесечния си престой в азиатския Лас Вегас – Макао.

Там българинът имаше честта да споделя сцена с едни от най-добрите магове в света, както и да се запознае лично с една от най-популярните певици в Китай – Чен Сиси.

„Запознах се на живо с най-добрите магьосници в света. Лично те ме научиха на много неща. Аз също успях да ги впечатля с мой фокус, успяхме да обменим опит. По време на престоя си там заснех реклама с певицата Чен Сиси, която се появяваше по големи електронни билбордове, по телевизиите и във фериботите в Хонг Конг и Макао. Когато се разхождах хората ме разпознаваха и искаха да се снимат с мен, емоцията беше наистина голяма“, споделя Арсен.

По време на престоя си Арсен посещава много забележителности, научава малко от езика и успява да опознае културата и начина на живот в Китай.

Оказва се, че много от хората там са запознати с България, като я свързват главно с киселото мляко, розите, Христо Стоичков и Димитър Бербатов.

Видео: https://youtu.be/GqwgydCfi

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !