Ето я истината за екшъна с Християн Гущеров

22.01.2018 16:50 | Видян 2815 пъти

Ето я истината за екшъна с Християн Гущеров

Християн Гущеров не е бил арестуван, нито е нощувал в ареста на 6-то РПУ в столицата, научи ПИК от сигурен източник.

Според тиражираната през уикенда информация бизнесменът е бил задържан след участие в среднощно меле в печално известното заведение Домби, в което преди година бе наръган Благой Иванов - Багата и което се слави като свърталище на криминално проявени фигури от подземния живот на столицата.

Рано тази сутрин няколко телевизии атакуваха Районното на бул. Братя Бъкстон в очакване на Гущеров да бъде освободен от ареста.

Чакането им бе напразно, тъй като той изобщо не е нощувал там. Вчера наистина Християн е бил привикан в управлението. След няколко часа го пуснали и се прибрал в къщата си в Бояна, категорични са източниците.

Причината Християн Гущеров да посети 6-то е, че той е бил привлечен като свидетел, разпитан е като такъв, след което е пуснат да се прибера у дома при годеницата си Светлана Василева, научи ПИК от хора, ангажирани със разследването на екшъна.

Такъв наистина е имало, но не в Домби, а органите на реда са потърсили съдействие от Гущеров като пряк свидеел на свада между две компании. "Християн Гущеров няма никакви проблеми с правосъдието и това ще стане ясно в близките дни", категоричен е информаторът.

Гущеров вече се е върнал към нормалното си ежедневие и с половинката му Светлана са се съсредоточили върху организащията на годежа им, който е само след шест дни, на 28 януари.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !