Коцето и Зорница си разменили креватни ласки и във WC-то на Биг Брадър

22.01.2018 16:35 | Видян 3536 пъти

Коцето и Зорница си разменили креватни ласки и във WC-то на Биг Брадър

Креватните ласки в последния сезон на Биг Брадър Most Wanted не са били мираж. Фолк певецът Константин и палавата манекенка Зорница Линдарева са консумирали страстта помежду си още в Къщата.

Двамата бивши съквартиранти са се награбили в тоалетната на шоуто, но кадрите са били цензурирани.

Въпреки че се изкарва примерен съпруг и баща, Коцето бил мъж с много слаби ангели и се поддал на изкусителката Линдарева в шоуто, издаде наш човек в Нова телевизия, пише Таблоид.

Двамата са правили секс в тоалетната на Къщата, където няма камери, но съквартирантите, както и всички от екипа на предаването са наясно прегрешението.

Кадрите не са излъчени, защото Коцето се е споразумял с продуцентите и помолил да не ги пускат в ефир, тъй като ще стане голям скандал и съпругата му Надя ще го напусне.

Именно тайният секс станал причина вечно усмихнатият фолк певец да не спечели за втори път формата, защото Джино е заплашил, че ще разкаже за скритите от зрителите кадри.

Така Гино Ташев се увенчал с приза „победител”. Докато участваше в Биг Брадър, изпълнителят на хита Черна роза уж отбиваше мераците на Зорница, но в крайна сметка се стигнало до плътски наслади, отсече източникът ни.

В нужника Коцето награбил едрогърдата брюнетка, която пък отдавна си мечтаела да го прелъсти. Обмяната на телесни течности станала „под упойка”, защото и двата са били стабилно почерпени с алкохол, а вероятно и с други забранени вещества.

Пияният мачо не издържал на съблазнителката и бързо в тоалетната освободили напрежението.

Според източниците ни след излизането от риалитито Коцето и Линдарева продължили любовните отношения и още няколко пъти преспали в различни хотели из страната.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !