Дилън Фароу разказа как Уди Алън е блудствал с нея

19.01.2018 16:21 | Видян 2821 пъти

Дилън Фароу разказа как Уди Алън е блудствал с нея

Дилън Фароу даде първото си телевизионно интервю, в което разказва в детайли как Уди Алън е блудствал с нея, когато е била на седем години. 32-годишната в момента Дилън е осиновена дъщеря на Мия Фароу и Уди Алън. През 2014 година тя разказа за случилото се в открито писмо до медиите, но тогава не всички й повярваха, а режисьорът упорито продължава да отрича, да е сторил нещо.

Неговата теза е, че бившата му съпруга Мия Фароу е научила дъщеря си още като малка какво да казва, за да му отмъсти за това, че е има връзка със Сун-И – осиновена от нея дъщеря.

Сега в интервю за “CBS This Morning” Дилън разказа: „Бях заведена в малко таванско помещение. Той ме инструктира да легна по корем и да си играя с играчката влакче на брат ми. Седна зад мен, точно до вратата. И докато аз си играех с влакчето, той злоупотреби сексуално с мен.

Като седемгодишно дете това, което можех да кажа, бе, че той ме пипа по моите срамни части. Като 32-годишна възрастна жена казвам, че той докосва срамните устни и вагината ми с пръст“, каза Дилън.

Разтърсващото писмо на Дилън Фароу от 2014 година може да прочетете тук, както и детайли относно семейството на Мия Фароу, Уди Алън, децата им и раздялата им.

Източник: eva.bg
Снимка: getty images/guliver

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !