Ким Джоунс каза сбогом на Луи Вюитон

19.01.2018 14:01 | Видян 1883 пъти

Ким Джоунс каза сбогом на Луи Вюитон

Най-легендарните супермодели в света Кейт Мос и Наоми Кембъл закриха последното модно шоу за Луи Вюитон на артистичния директор на мъжката линия Ким Джоунс.

С двете за ръка Ким Джоунс каза сбогом на позицията, която държи от 2011 г. Очакванията са дизайнерът да поеме поста в Burberry, който скоро ще бъде свободен. Креативният директор Кристофър Бейли ще се оттегли през март тази година.

На шоуто, състояло се 24 часа, след като Джоунс обяви решението си да напусне, Кембъл закри ревюто в елегантен черен костюм и пуснати коси, докато Мос носеше кафявата негова версия. И докато Наоми Кембъл е редовна на подиума, за марки като Off-White, Versace и La Perla, Кейт Мос напоследък отсъстваше, с изключение на няколко благотворителни изяви. Последното й професионално участие бе през март 2013 г. за женската колекция на Луи Вюитон.

За изпращането на Джоунс се събраха много известни личности. На предния ред бяха Джо Джонас, Дейвид, Виктория и Бруклин Бекъм, Ксавие Долан, Джеймс Марсдън и Уил Пелц. Присъстваха и много от колегите на Джоунс, включително Виргил Аблох и Читоус Абе, дошли да отбележат края на една ера.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !