Здравко от Ритон извади снегорина

18.01.2018 15:49 | Видян 1483 пъти

Здравко от Ритон извади снегорина

Здравко Желязков от "Ритон" извади тежката артилерия, за да се справи със снега в Банкя. Във фейсбук-страницата на дуета бяха качени 2 снимки от операция "Почистване", придружни със закачлив текст с рима: "Когато сняг затрупа Ритонската градина, Здравко шапката нахлупва и пуска снегорина!", пише ПИК.

Екипиран с подходящия срещу ниските температури червен шушляк, Здравко пробива пъртини из градина на семейната къща с моторната машина за почистване на сняг. Съпругът на Катя се принудил да се оборудва със снегорин, тъй като снегопочистващата техника на общината в Банкя рядко се качва до дома им, който е извън курортното градче.

След като преди седмица се върнаха от кратка екскурзия до Ниш, ритонците отново са на работна вълна, издават от екипа им.
Звездното семейство в момента води засилена кореспонденция със завода за винилови плочи в Италия.

Там бяха произведени червената плоча "Пътят към твоето сърце" и жълтата "Ритон в ритъма латино", а всеки момент се очакваа към България да поеме пратка и с бялата. Тя се казва "Златен ритон", също като последния албум на дуета, презентиран на юбилея им "40 години музика и любов" през октомври.    

Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !