Анджелина пусна в живота си нов мъж

18.01.2018 10:03 | Видян 2021 пъти

Анджелина пусна в живота си нов мъж

Дълго време в медиите се появяваше информация, че Анджелина и Брад са готови да простят един на друг всичките обиди, да се помирят и да подновят своите отношения. Вероятно, самите журналисти биха искали най-красивата двойка на Холивуд да не остава в миналото. Сега обаче вече знаем със сигурност - не трябва да се надяваме на възстановяване на семейството. Първоначално журналистите постоянно тръбяха, че Пит има роман с младата актриса Ела Пернел, а сега обикалят слухове, че той е хвърлил око на звездата от "Игра на тронове" Емили Кларк.

Анджелина Джоли също реши да започне нови връзки. Наскоро медиите писаха, че тя ще се омъжва за арабски милиардер, а сега се съобщава, че актрисата се среща с режисьор от Камбоджа. Те наистина са били засичани заедно доста пъти. Говори се, че 38-годишният Прач Ли е покорил сърцето на красавицата буквално още на първото им запознанство. Те са се видели за първи път на снимачната площадка на "Първо те убиха моя баща", в който се разказва за масовите убийства в Камбоджа. Източник разказва, че този мъж е точно това, от което има нужда Анджелина.

Те се разбирали само с една дума, имат много общи интереси и проблеми. Те имат много общо помежду си, което не можеше да се каже за отношенията на актрисата с Брад. Мъжът се е родил по време на страшните времена на управлението на червените кхмери, след това неговите родители са успели да избягат в САЩ. Именно затова двамата с Джоли имат толкова много общи теми.

Той също ѝ е показал своята родина и местните забележителности. Двойката многократно е била забелязвана заедно на мероприятия, организирани от камбоджанската диаспора в САЩ. Източник разказва, че актрисата никога не е била толкова щастлива, откакто се е разделила с Брад Пит. Мъжът също взел под своето крило нейния най-голям син Мадок, който е родом от Камбоджа.

Той на практика му е станал баща, затова Анджелина била много щастлива. Нито Прач Ли, нито Джоли засега не потвърждават тази информация. Въпреки това, дори нейните почитатели са забелязали положителните промени в настроението на актрисата в последно време. Изглежда, че личният живот на звездата започва да се нарежда, което не може да се каже за Брад Пит. Приятели казват, че той води отшелнически начин на живот и навън при хората ходи само тогава, когато трябва да посети лекар-специалист.

Източник разказа, че той живее близо до Анджелина и децата, но с бившата си не общува. Децата идват при него по няколко пъти в седмицата. Те общуват само в пределите на дома му. Наскоро актьорът се опита да вкара в ред личния си живот. На благотворителен търг той се опита да купи среща с Емили Кларк, но по-успешен участник в аукционна измъкна срещата под носа му.

източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !